Italiensk mad er noget af det bedste mad. Det er mad alle er vilde med, og som både voksne, unge og børn altid kan spise. Derfor er det bare en favorit i familier, og bare generelt overalt. Desuden er der så meget italiensk mad at vælge imellem, så man kan altid finde på noget nyt at lave. Der er dog visse ting, man bare skal have i køkkenet, hvis man skal lave italiensk mad. Læs med her, for at finde ud af, hvad det er.
Pizza, alles favorit
Der er en ting mere i Italien, som vi alle kender rigtig godt til. Det er nemlig pizza. I Italien spiser man masser af pizza, men deres pizza er nok lidt anderledes, end de pizzaer vi normalt er van til herhjemme i Danmark. Dejen er tynd, fyldet er simpelt og specielt Italiensk. Osten er rigtig, og ikke pizzaost fra Netto, som knap nok er ost.
Der skal man selvfølgelig lave pizza derhjemme, hvis man skal lave italiensk mad. Det skal laves helt fra bunden, hvis man vil gøre det på den rigtige italienske måde. Alt andet vil virke forkert. Her er visse ting nødvendige, eller i hvert fald ret smarte at have.
Dejen er noget af det vigtigste. Hvis dejen fejler, er alt fejlet. En røremaskine i denne situation, kan altså være ret nødvendig, da røremaskinen kan røre den perfekte mængde i dejen, så der ingen fejl sker. Uden en røremaskine kan det blive ret besværligt at lave dej. Du kan finde din egen røremaskine på røremaskine.dk.
Dernæst er en kagerulle heller ikke en helt dum ide at have klar, til når pizzaen skal rulles ud efter dens omgang i røremaskinen. Det kan godt være, det ikke er helt italiensk at bruge kagerulle, men du behøver heller ikke være professionel italiensk pizza laver, for at lave en god italiensk pizza. Med røremaskinen og kagerullen er du godt på vej, til at have alt du har brug for, i det italienske køkken.
Ingen italiensk mad uden spaghetti og pasta
Vi ved alle, at spaghetti og pasta generelt, er noget man spiser rigtig meget i Italien. Det er nemlig i Italien, at de laver helt fantastisk pasta. Specielt tortellini og ravioli kender vi fra Italien, samt gnocchi, hvis man kan kalde det en form for pasta. Derfor skal du selvfølgelig lave masser af pasta i dit køkken, hvis skal lave italiensk mad.
Når man laver pasta, er der en speciel ting man har brug for. Det er et dørslag. Dørslaget bruger man jo, når man skal have vandet væk fra pastaen, når den er færdig med at koge. Det er ikke så lækkert med alt for vandet pasta. Dørslaget gør arbejdet nemmere og fjerner vandet bedre. Kort sagt, med et dørslag får du lækker pasta, så du ikke skal servere det vådt, så sovsen også bliver fortyndet. Ingen pasta uden et dørslag.
Laver du din egen pasta, hvilket faktisk er ret nemt, er der visse ting du kan have brug for. Pastamaskiner er nemlig det, du skal bruge, hvis du skal lave din egen helt perfekte pasta. Det gør det hele meget nemmere, og hjemmelavet pasta er bare altid bedre.